Nieuws

Binnenkort beschikbaar: MyoSure Lite en MyoSure XL

Het MyoSure Classic hysteroscopisch weefselverwijdersysteem is een minimaal invasieve technologie om myomen en poliepen te verwijderen. MyoSure is een effectieve en veilige methode waarbij de vorm en functionaliteit van de baarmoeder behouden blijft. Een myoom van 3 cm kan in circa 10 minuten worden verwijderd. Het weefsel wordt gelijktijdig weggesneden en afgevoerd. De MyoSure range is nu uitgebereid met twee nieuwe producten: MyoSure Lite en MyoSure XL.

De MyoSure Lite wordt gebruikt voor het verwijderen van poliepen. De MyoSure Lite verwijdert een poliep van 3 cm in minder dan 2 minuten en een poliep van 1 cm in ongeveer 1 minuut. Het materiaal van het instrument en de grootte van de opening in het instrument zijn ideaal voor kleiner, zachter weefsel. Verder is de MyoSure Lite compatibel met de MyoSure Classic control unit en de 6,25 mm hysteroscoop. Bij de MyoSure Lite wordt net als bij de MyoSure Classic gelijktijdig het weefsel weggesneden en afgevoerd.

De MyoSure XL is ontworpen om grotere myomen eenvoudig te kunnen verwijderen. De MyoSure XL verwijdert twee keer zo snel weefsel als de huidige MyoSure Classic. Het heeft een snijblad van 4 cm. Dit betekent dat met de MyoSure XL een myoom van 5 cm (65 cm3) vergeleken met een myoom van 3 cm (14 cm3) in minder dan 15 minuten kan worden verwijderd. De MyoSure XL vereist wel een nieuwe grotere hysteroscoop van 7,25 mm. Bovendien is de MyoSure XL voorzien van een groter snijblad aan de binnenzijde, een grotere verzamelbuis aan de buitenzijde en grotere interne componenten. De nieuwe MyoSure XL maakt gebruik van dezelfde handgreep en flexibele kabel en is compatibel met de bestaande MyoSure Classic control unit.

Vragen? Bel 0800 0226782

De inhoud van deze site is uitsluitend bestemd voor professionals in de gezondheidszorg.

Ja Ik ben een professional in de gezondheidszorg of gelijkwaardig.
Nee Ik ben geen professional in de gezondheidszorg of gelijkwaardig.