Hologic stelt mensen in staat om overal en elke dag gezondere levens te leiden.

Wij noemen ons beleid ‘Science of Sure’. Het weerspiegelt wie we zijn als wereldwijd voorvechter van de gezondheid van vrouwen, en helpt ons levens te verbeteren en redden via vroegtijdige detectie en behandeling.

Met baanbrekende technologie als centraal beginsel levert onze wetenschappelijk aangestuurde innovatie ongeëvenaarde klinische resultaten op, waardoor we een zorgcontinuüm kunnen aanbieden dat symptomen vroeger detecteert, aandoeningen sneller vaststelt en patiënten beter behandelt.

Door krachtig in te zetten op vroegtijdige en nauwkeurige resultaten voldoen we niet enkel aan de behoefte aan zekerheid van de patiënten maar, belangrijker nog, hun comfort en waardigheid. Wanneer hun gezondheid op het spel staat, is immers niets belangrijkers dan zeker te zijn.

ONS PORTFOLIO VAN TECHNOLOGIEËN DIE LEVENS REDDEN EN VERBETEREN

BreastSkeletal_Square
Gezondheids oplossingen voor borsten en skelet

Een vroegtijdige interventie kan levens redden. Van screening tot behandeling bieden wij vroegtijdige, nauwkeurige resultaten aan die leiden tot betere oplossingen en gezondere patiënten.

DiagnosticSolutions_Square
Diagnostische oplossingen

De diagnostische oplossingen van Hologic maken een vroegtijdige detectie, betere behandeling en overtuigende resultaten mogelijk, door wetenschappelijke precisie aan te bieden aan zorgverleners en patiënten.

Surgical_Square
Oplossingen van gynaecologische chirurgie

Door de gezondheid van vrouwen overal ter wereld te veranderen, stelt Hologic ze in staat om stressvolle, pijnlijke en ingrijpende gynaecologische omstandigheden te doorstaan.

Vragen? Bel 0800 0226782

De inhoud van deze site is uitsluitend bestemd voor professionals in de gezondheidszorg.

Ja Ik ben een professional in de gezondheidszorg of gelijkwaardig.
Nee Ik ben geen professional in de gezondheidszorg of gelijkwaardig.