Nieuws

Draag-Weer-Wit wordt Bloedserieus

Via de voorlichtingscampagne Draag-Weer-Wit zijn de afgelopen jaren duizenden vrouwen geïnformeerd over de oorzaken van hevig menstrueel bloedverlies en demedische oplossingen, zoals NovaSure en MyoSure. Vanaf 2019 maakt Draag-Weer-Wit plaats voor de landelijke voorlichtingscampagne Bloedserieus, met een jaarlijkse campagnemaand in november. Ziekenhuizen hebben door de lange campagneduur meer gelegenheid om te participeren.

Publicatiedatum: 18.04.19 Lees meer

Eerste MyoSure procedures Ziekenhuis Rijnstate Arnhem

Publicatiedatum: 11.03.19

Vanaf nu kunnen patienten ook in het ziekenhuis Rijnstate (Arnhem) terecht voor een Myosure behandeling! Op 30 januari jl. vonden de eerste procedures plaats.

Lees hier meer over de MyoSure procedures bij Rijnstate: https://www.rijnstate.nl/zorgverlener/nieuws-voor-zorgverleners/2019/verwijdering-van-poliep-of-vleesboom-nu-poliklinisch-mogelijk/

Eerste MyoSure Procedures in Ziekenhuis Nij Smellinghe Drachten

Publicatiedatum: 27.11.18

Vanaf nu kunnen patienten ook in het ziekenhuis Nij Smellinghe (Drachten) terecht voor een Myosure behandeling! Op maandag 19 November vonden de eerste procedures plaats.

 

Europese primeur voor baarmoederoperatie met MyoSure MANUAL in Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Publicatiedatum: 09.01.18

Het nieuwe instrument MyoSure MANUAL, waarmee weefsel uit de baarmoeder verwijderd wordt, is vandaag in gebruik genomen door het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA). Zij zijn het eerste ziekenhuis in Europa dat procedures met MyoSure MANUAL uitvoert, nadat Hologic de CE-markering heeft ontvangen. Het MyoSure MANUAL instrument is de nieuwste toevoeging aan het MyoSure-assortiment.

Hologic ontvangt CE-markering voor MyoSure® MANUAL instrument in Europa

Publicatiedatum:

Het MyoSure MANUAL instrument is een nieuwe aanvulling in het MyoSure-assortiment van gynaecologische chirurgische producten die eenvoudige en doeltreffende oplossingen bieden voor het wegsnijden en verwijderen van weefsel.

Bijscholingsdag

Publicatiedatum: 24.10.17

MedTech Training

Publicatiedatum:

Op 30 mei jl. vond de eerste Hologic MedTech training plaats op het kantoor in Zaventem. Deze training wordt georganiseerd om medewerkers van de Medisch Instrumentele Dienst van ziekenhuizen te informeren over de MyoSure, NovaSure en Aquilex producten en de jaarlijkse checks die voor deze producten nodig zijn.

Bestel hier NovaSure brochures

Publicatiedatum: 23.10.15

Bestel hier NovaSure brochures Wilt u NovaSure informatie brochures meegeven aan uw patiënten?

MyoSure op Linkedin

Publicatiedatum: 14.07.15

MyoSure op Linkedin

Soms is veel gewoon té veel

Publicatiedatum:

Nieuwe patiëntenwebsite hevig bloedverlies.

Myosure XL device uitgerust met zogenaamde flush-knop

Publicatiedatum: 02.07.15

Met MyoSure verwijdert u eenvoudig myomen en poliepen uit de baarmoeder onder direct zicht.

MyoSure behandeling verbetert kwaliteit van leven

Publicatiedatum: 16.03.15

Twaalf maanden na het ondergaan van een MyoSure behandeling bleek de kwaliteit van leven, gerelateerd aan de gezondheid van vrouwen, met intra-uteriene poliepen en myomen wat abnormaal uterien bloedverlies veroorzaakte, significant te zijn verbeterd.

Hologic introduceert in Europa de Tomcat

Publicatiedatum: 18.09.14

Het Tomcat instrument stroomlijnt de workflow in het laboratorium, door een geautomatiseerd bewerkingsproces te bieden van op dunne laag cytologie (DLC) gebaseerde monsters

PROGENSA®PCA3-Test

Publicatiedatum: 05.12.13

De PROGENSA®PCA3-Test is een nieuwe gen-gebaseerde test die helpt bij de diagnose van prostaatkanker. Na een digitaal rectaal onderzoek (DRE) wordt er een urinemonster afgenomen ter bepaling van de PCA3-score.

Binnenkort beschikbaar: MyoSure Lite en MyoSure XL

Publicatiedatum: 14.11.12

Het MyoSure Classic hysteroscopisch weefselverwijdersysteem is een minimaal invasieve technologie om myomen en poliepen te verwijderen. MyoSure is een effectieve en veilige methode waarbij de vorm en functionaliteit van de baarmoeder behouden blijft.

Cervista® HPV HR-test van Hologic goedgekeurd voor screeningsprogramma baarmoederhalskanker

Publicatiedatum: 22.06.12

De NVVP (Nederlandse Vereniging Voor Pathologie), heeft goedkeuring verleend aan toepassing van de Cervista® HPV HR-test van Hologic Inc. voor het detecteren van het humaan papillomavirus (HPV) in het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker.

Vragen? Bel 0800 0226782

De inhoud van deze site is uitsluitend bestemd voor professionals in de gezondheidszorg.

Ja Ik ben een professional in de gezondheidszorg of gelijkwaardig.
Nee Ik ben geen professional in de gezondheidszorg of gelijkwaardig.